Home » Blog » Overzicht van alle Corona Direct verzekeringen

Overzicht van alle Corona Direct verzekeringen

Corona Direct was ooit de eerste om met een kilometerverzekering op de markt te komen. Maar ondertussen heeft het zijn aanbod sterk uitgebreid. In die optiek maakten we onderstaand overzicht om in kaart te brengen welke verzekeringen wel of niet in het aanbod van Corona Direct opgenomen zijn:

Wel in het Corona Direct aanbod

Autoverzekering

De autoverzekering is natuurlijk hét product bij uitstek van Corona Direct. Zo kan je kiezen bij Corona Direct of je gaat voor een kilometerverzekering of een autoverzekering aan een vast bedrag per maand. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende formules:

Type autoverzekering: Burgerlijke aansprakelijkheid, mini omnium en full omnium.
Opties bij autoverzekering: Rechtsbijstand, pechbijstand en bestuurdersverzekering
Autoverzekering voor speciale wagens: Oldtimerverzekering (indien u een O nummerplaat hebt), bestelwagen, mobilhome en caravan.

Motorverzekering

Ook als je een motor, bromfiets of quad hebt, kan je die bij Corona Direct laten verzekeren. Op voorwaarde dat je al verzekerd bent bij Corona Direct voor je autoverzekering tenminste. Lees er meer over in ons artikel waarin we uitleggen hoe je prijs vraagt voor een motorverzekering bij Corona Direct.

Brandverzekering & inboedelverzekering

Ook voor een voordelige brandverzekering en inboedelverzekering ben je bij Corona Direct aan het juiste adres.

Zo kan je binnen de brandverzekering je huis of appartement verzekeren tegen brand, glasbraak, waterschade, storm, hagel, natuurrampen en vandalisme. Optioneel kan je je dan ook nog via de inboedelverzekering indekken tegen diefstal.

Hondenverzekering

Met de hondenverzekering kan je je favoriete huisdier verzekeren tegen alle kosten die je te wachten staan bij de dierenarts voor behandelingen en operaties. Daarnaast is je trouwe viervoeter ook verzekerd tegen verlies of diefstal. Een verzekering voor een kat heeft Corona Direct echter niet, enkel honden worden op dit moment verzekerd.

Familiale verzekering

Met de familiale verzekering dek je jezelf in tegen schade die je bij derden kan veroorzaken. Kort gezegd, je verzekert je burgerlijke aansprakelijkheid.

Uitvaartverzekering

Met de uitvaartverzekering verzeker je jezelf tegen de kosten die een begrafenis of crematie met zich meebrengt.

Opportuniteiten voor Corona Direct

Hospitalisatieverzekering

Vroeger had Corona Direct een hospitalisatieverzekering in het aanbod. Actueel is die echter niet meer terug te vinden in het gamma van verzekeringsproducten. Een hospitalisatieverzekering blijft echter een onmisbaar product, maar met wat geluk ga je aan de slag bij een werkgever die dit voor jou regelt.

Reisverzekering

Ook een reisverzekering bij Corona Direct zou leuk zijn, want actueel zit dit niet in het aanbod. Tenzij je met de wagen op reis gaat en je komt iets tegen met de wagen natuurlijk. In dat geval kan je beroep doen op je autoverzekering.

Levensverzekering en pensioensparen

Spaarproducten als pensioensparen, langetermijnsparen, levensverzekering tak 21 en 23 zouden ook interessant voor Corona Direct om aan te bieden. Vandaag kunnen we immers enkel bij Corona Direct terecht voor schadeverzekeringen maar niet voor levensverzekeringen. Een opportuniteit voor de toekomst dus als je het ons vraagt.

Met dank aan: Corona Direct