Home » Blog » Corona Direct kantoren: Adressen en telefoonnummers

Corona Direct kantoren: Adressen en telefoonnummers

Corona Direct is voor een autoverzekering de prijsbreker bij uitstek. Je kan via de online simulatie makkelijk de prijs voor de verzekering van je wagen berekenen.

Maar misschien ben je niet zo dol op al dat digitaal gedoe en wil je graag fysiek bij een verzekeringskantoor van Corona Direct je verzekering afsluiten? In dat geval geven we je graag hieronder mee op je welk adres je terecht kan.

1 Kantoor te Diegem (Machelen)

Corona Direct heeft 1 fysiek kantoor waar mensen terecht kunnen om hun premie fysiek te laten berekenen door een verzekeringsmakelaar en het verzekeringscontract af te sluiten.

Het centrale kantoor waar dit alles gebeurt is gelegen te De Kleetlaan 7A, 1831 Diegem (Machelen). Dit is meteen ook het adres van de hoofdzetel. Voor mensen die van Brussel, Halle, Vilvoorde of Mechelen komen is dit heel makkelijk bereikbaar met de auto.

U kan in het centrale kantoor terecht van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 16u00 (gesloten tussen 12u en 13u).

In tegenstelling tot de meeste grote verzekeraars die kantoren in vrijwel elke gemeente hebben, is de kracht van Corona Direct net dat het slechts 1 kantoor heeft. Dit stelt hen in de mogelijkheid om de kosten te drukken en dus lagere prijzen te hanteren naar de eindklant toe.

Contact via telefoonnummer

Als je van pakweg Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Aalst of Hasselt moet komen, is Diegem (Vlaams-Brabant) misschien wel wat te ver. In dit geval heeft Corona Direct 1 telefoonnummer waarop je terecht kan als je een premie wil laten berekenen, schade hebt of wat dan ook: 02/244.23.23.

De adviseur zal telefonisch met jou de verschillende gegevens overlopen en meteen een prijsvoorstel op maat kunnen meegeven of instructies om je schadedossier correct te laten verlopen.

Prijs via online simulatie

De makkelijkste oplossing voor het berekenen van een autoverzekering blijft natuurlijk de online simulatie. Voor zowel het berekenen van de premie voor een brandverzekering en inboedelverzekering als een autoverzekering bij Corona Direct  heb je in ongeveer 5 minuten tijd al een prijsvoorstel binnen.

Op het einde van de simulatie, kan je het prijsvoorstel dan naar jezelf mailen, het document ondertekenen en alles ondertekend terugsturen naar Corona Direct. Zo hoef je je helemaal niet te verplaatsen naar een kantoor en ben je meteen verzekerd aan een interessant prijs!

Naar 1 kantoor per provincie?

Tot op dit moment telt Corona Direct 1 centraal kantoor waar iedereen terecht kan. Maar als we één advies zouden mogen geven aan Corona Direct, is het toch om niet enkel in Vlaams-Brabant, maar ook in alle andere provincies (West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en in Brussel) ook filialen en winkels te openen. Want als je vanuit een stad of gemeente als Mechelen, Turnhout, Genk, Charleroi, Luik, Namen of Oostende moet komen, is Diegem toch wel een heel eind rijden. Maar gelukkig is er nog altijd de online simulatie waarop iedereen terecht kan.