Home » Blog » Corona Direct motorverzekering simulatie: Hoe prijs berekenen?

Corona Direct motorverzekering simulatie: Hoe prijs berekenen?

Corona Direct pakt in media altijd uit met zijn kilometerverzekering voor auto’s. Maar wist je al dat Corona Direct ook een motorverzekering, brommerverzekering en verzekering voor quad heeft? Tenminste als je al klant bent bij hen voor een autoverzekering, kunnen ze je ook op de brommer of motor aanvullend verzekeren.

We tonen in onderstaand artikel hoe je de prijs voor een bromfietsverzekering bij Corona Direct kan berekenen:

Stap 1: Heb je al een autoverzekering?

De enige voorwaarde om een offerte voor een brommerverzekering te kunnen krijgen, is dat je al een autoverzekering hebt bij Corona Direct. Heb je nog geen kilometerverzekering voor je wagen bij hen? Maakt dan een simulatie hieronder.

Stap 2: Vraag offerte voor een motorverzekering

Corona Direct motor

De procedure om een prijs aan te vragen voor uw motorverzekering is heel simpel:

  1. Vraag offerte formulier aan: Open een chatgesprek of stuur een e-mail naar Corona Direct waarin je vertelt dat je reeds een autoverzekering bij hen hebt en graag offerte wil voor een motorverzekering.
  2. Ontvangen Word document: Corona Direct zal je een Word document versturen dat je kan invullen. (zie voorbeeld hieronder)
  3. Invullen Word document: Vul dit Word document in (vb. merk en bouwjaar van de brommer, aantal CC van de motor, enz.) en stuur het terug naar het e-mailadres dat vermeld staat in het Word document.
  4. Ontvangen offerte: Corona Direct zal je na controle van de gegevens een offerte bezorgen voor de verzekering van jouw bromfiets of motor

Met dank aan: Corona Direct