Home » Blog » Corona Direct: Hoe prijs oldtimerverzekering berekenen?

Corona Direct: Hoe prijs oldtimerverzekering berekenen?

Als je wagen ouder dan 30 jaar is, kan je officieel zeggen dat je de trotse bezitter bent van een echte oldtimer. Maar je wil die natuurlijk ook graag goed en goedkoop verzekeren en dan ben je bij Corona Direct aan het juiste adres. We gingen daarom voor je na hoe je een oldtimerverzekering kan berekenen bij Corona Direct?

1. Wat hebt je nodig? Een O plaat

Corona Direct was duidelijk naar ons toe: Het heeft geen speciale formule voor oldtimers en werkt enkel op kilometerverzekering.

Er is echter ook goed nieuws: Het kan wel je oldtimer verzekeren op voorwaarde dat die ingeschreven is met een O plaat. Een 0 nummerplaat is een speciale nummerplaat die enkel wordt toegekend aan oldtimers.

2. Je oldtimerverzekering berekenen

  1. Open de simulator via de button
  2. Vul de nummerplaat van je oldtimer in (vb. 0-ACT-727) en kies volgende stap
  3. Het systeem zal automatisch je oldtimer herkennen
  4. Vul nadien het aantal kilometer dat je jaarlijks rijdt in. Tip: Ook al staat je oldtimer quasi het hele jaar binnen, je dient een minimum aantal kilometer van 1.000 km per jaar in te vullen om je te kunnen verzekeren.
  5. Op het einde van de simulatie, krijg je gratis een vrijblijvend voorstel om je oldtimer te verzekeren. Je kan vanuit je luie zetel je contract volledig afsluiten, handig toch?

3. Geniet van je oldtimer

Van zodra je oldtimer verzekerd is bij Corona Direct, staat er jou nog maar 1 ding te doen: GENIETEN! Want dat is uiteindelijk het doel van een oldtimer natuurlijk.