Home » Opzeggen » Corona Direct verzekeringen

Corona Direct verzekeringen

Corona Direct Verzekeringen is een directe verzekeraar en werkt zonder tussenpersonen. Corona Direct omschrijft zichzelf als de pionier in de wereld van verzekeringen en met name de kilometerverzekering. Met een klanten review van 98% tevredenheid is te concluderen dat goede service voorop staat! Voor opmerkelijk lage prijzen en transparante verzekeringen ben je bij Corona Direct aan het juiste adres.

Wie is Corona Direct?

Corona Direct Verzekeringen is een verzekeringsmaatschappij die deel uitmaakt van de Belfius groep en bekend staat om zijn goedkope autoverzekering per kilometer. Het bedrijf is erg sterk in autoverzekeringen maar biedt daarnaast ook andere services aan. Ze hebben 160 medewerkers die zich iedere dag met enthousiasme inzetten om alle klanten zo goed mogelijk te helpen. Daardoor krijg je bij Corona Direct altijd de beste voorwaarden en garanties. Corona Direct bestaat al meer dan 80 jaar. De ervaring die ze in alle jaren hebben opgedaan delen ze graag met hun klanten.

Het is oorspronkelijk de allereerste ‘directe’ verzekeringsmaatschappij in België. Een directe verzekeraar zoals Corona Direct werkt vanuit één centraal kantoor. Als klant heb je dus altijd direct contact met een medewerker en heb je niet te maken met tussenpersonen. Dit bespaart Corona Direct op onnodige kosten waardoor ze uiteindelijk een goedkopere verzekeringspremie kunnen aanbieden dan andere verzekeraars in België.

Hoe kan ik een verzekering bij Corona Direct kopen?

Corona Direct is een directe verzekeraar en werkt niet met fysieke makelaars of kantoren. Heb je interesse in pakweg een Corona Direct kilometerverzekering of brandverzekering? Dan bereken je eerst online je prijs en kan je nadien de offerte per mail ondertekenen om deze te onderschrijven.

Welke verzekeringen kan je vinden bij Corona Direct?

Corona Direct is gespecialiseerd in schadeverzekeringen die vallen onder kilometerverzekering (autoverzekering), brandverzekering, hondenverzekering, hospitalisatieverzekering, uitvaartverzekering en andere kwesties die vallen onder familiale verzekering. Alle verschillende verzekeringen werken met heldere formules waardoor je als klant altijd keuze hebt uit een pakket wat past bij jou. Alle verzekeringen zijn voorzien van de meest voordelige deals. Bij iedere gekozen formule profiteer je naast een voordelige deal ook van service die 24 uur per dag beschikbaar is, van een snelle en efficiënte aanpak voor het regelen van jouw dossier en je zal altijd de eerste zorg zijn. Mocht je samen met je autoverzekering een motorverzekering willen afsluiten, dan profiteer je van 50% korting op de premie van je motorverzekering. Via de website kan je gemakkelijk de prijzen berekenen en mocht je overtuigd zijn ben je moeiteloos binnen vier stappen verzekerd.

Corona Direct biedt ook pechverhelping

Naast de autoverzekering per kilometer, werken ze bij Corona Direct ook met pechverhelping zonder abonnement. Volgens onderzoek heeft een Belg gemiddeld maar 1 keer per 5 jaar pech. Net zoals dat ze het bij Corona Direct vreemd vinden om jou te laten betalen voor kilometers die je niet hebt gereden, vinden ze het ook vreemd om jou elk jaar te laten betalen voor een duur abonnement voor pechbijstand. Door hun pechverhelping zonder abonnement betaal je per interventie en niet per jaar. Mocht je pech hebben, dan neem je contact op met Corona Direct om uit te leggen wat het probleem is met je voertuig. Je krijgt direct een duidelijke en vooraf bepaalde prijs te horen zodat je niet achteraf verast word. De pech helper komt jou kant op en eenmaal geholpen, wordt de betaling automatisch via je account verwerkt. De pechverhelping is beschikbaar voor iedereen. Klant of geen klant. Mocht je wel klant zijn en een autoverzekering bij Corona Direct hebben, dan zal je in dit geval gebruik kunnen maken van een voordelig tarief.

Corona Direct biedt ook pechverhelping

Dankzij de 80 jaar ervaring weet Corona Direct wat een klant verwacht van een verzekering. Dit uit zich zeker in de manier waarop Corona Direct te werk gaat. Je komt bij hun terecht als je op zoek bent naar transparantie en een goedkope autoverzekering. Bij Corona Direct weet je altijd waar je aan toe bent en zullen de medewerkers altijd communicatief direct op jou vragen en zorgen reageren. Ook in contracten en andere zaken werken ze niet met addertjes onder het gras. Wat je leest en waar je voor tekent is ook de bijstand die je krijgt. Als klant zullen ze je bij Corona Direct altijd vertrouwen. Als jij zegt hoeveel kilometer je hebt gereden, dan nemen ze dat van je aan. Ook is Corona Direct continue bezig om hun diensten te verbeteren passend aan de tijd. Als klant zijnde is je mening daarom erg gewild. Dankzij hun ervaring weten ze dat je als klant niet opzoek bent naar ingewikkelde procedures en vage formuleren. Bij Corona direct zorgen ze voor een eenvoudige en heldere communicatie en verwerkingsprocedure. Ook maakt het niet uit waar je bent of hoe laat je belt, bij Corona Direct kan je 24u/24 terecht voor bijstand. Ze helpen je graag zoals ze zelf ook geholpen willen worden: efficiënt, snel en met kwaliteit.

Hoofdzetel Corona Direct

Indien u de hoofdzetel of maatschappelijke zetel van Corona Direct wil contacteren per brief, dient u zich schriftelijk te richten tot het hoofdkantoor te Machelen:

Corona Direct
De Kleetlaan 7A
1831 Machelen