Home » Blog » AXA verzekeringen kantoren: Adressen en telefoonnummers

AXA verzekeringen kantoren: Adressen en telefoonnummers

Bij AXA kan je tegenwoordig de prijs voor je autoverzekering en brandverzekering 100% online berekenen én zelfs meteen afsluiten om de dag nadien al verzekerd te zijn.

Maar misschien ben je wel niet zo dol op die digitalisering en wil je graag fysiek bij een verzekeringskantoor van AXA je verzekering afsluiten? In dat geval geven we je graag hieronder mee op je welk adres je terecht kan.

Overzicht van alle AXA kantoren

Een overzicht van de 4.000 verzekeringsmakelaars die voor AXA verzekeringen verkopen, vind je hier.

Al wat je hoeft te doen is je postcode invullen (vb. 2000 Antwerpen of 3000 Hasselt) en automatisch krijg je een overzicht van het dichtstbijzijnde verzekeringskantoor. Je kan dan voor elk kantoor het adres, telefoonnummer en een e-mail formulier terugvinden.

Het kantoor je prijs laten berekenen of online zelf berekenen?

De makkelijkste oplossing blijft natuurlijk de online simulatie. Voor zowel het berekenen van de premie voor een brandverzekering en inboedelverzekering als een autoverzekering bij AXA heb je in 2 minuten tijd al een prijsvoorstel binnen. Je hoeft je dus niet noodzakelijk naar een kantoor te verplaatsen voor een eerste prijsindicatie.

Al raden we je wel aan om het afsluiten van de verzekering zelf offline bij een makelaar te doen. Zij kunnen je meteen zeggen welke formule (BA, mini-omnium of full omnium) het meest gepast is en welke opties je erbij dient te nemen (vb. rechtsbijstand of bestuurdersverzekering) om goed verzekerd te zijn. Want als je een ongeval hebt, is het laat natuurlijk!