Home » Verzekering bestelwagen lichte vracht vergelijken

Verzekering bestelwagen lichte vracht vergelijken

De bestelwagen

Volkswagen Caddy diesel (2019)

KM per jaar
13000

Prijzen verzekering lichte vracht

europ assistanc

BA
410€

Kleine omnium
701€

Full omnium
1.193€

BA
373€

Kleine omnium
705€

Full omnium
1.053€

BA
375€

Kleine omnium
726€

Full omnium
1.277€

Yuzzu, specialist in bestelwagenverzekeringen

Ieder bedrijf, of dat nu de elektricien of de bouwer van zonnepanelen is, heeft er wel een: een bestelwagen. De bestelwagen kan als promotie dienen voor de diensten die je levert. Of deze heeft vooral praktisch nut omdat je in de bestelwagen het gereedschap en materiaal hebt liggen. Niet alleen je bestelwagen kun je dan laten verzekeren, maar ook de spullen van jouw bedrijf. Of het nu een auto, motor, gezin of woning betreft, Yuzzu kan je helpen met de keuze voor een bepaald verzekeringenpakket wat betreft jouw bestelwagen. Zo kan je online voor elk type bestelwagen online de prijs van een verzekering lichte vracht meteen berekenen. 

Dek je bestelauto tegen schade

Door een bestelwagenverzekering af te sluiten, verzeker jezelf tegen zowel schade die je wordt toegebracht of die je anderen, per ongeluk aan brengt. Online kun je eventueel ook navraag doen naar een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, mocht je deze nog geen hebben. Het kan immers altijd gebeuren: je hebt met jouw bestelwagen tegen een andere auto aan gezeten. Of je hebt ergens een paaltje in de stad over het hoofd gezien waardoor jouw bestelauto schade heeft opgelopen. Dan moeten de papieren tevoorschijn getoverd worden en alles netjes ingevuld worden. Als je in dergelijke gevallen of bij ongelukken niet verzekerd bent, kan een nieuwe auto of bestelbus veel geld kosten.

Afspraken en details van bestelautoverzekeringen

De bestelautoverzekering heeft vele opties meestal, laat je hieromtrent goed informeren. Je kunt contact opnemen met Yuzzu met behulp van de contactgegevens, chatbot of berichtenservice. Voor details over tarieven, termijnen, details, afspraken en dergelijke wordt je doorverwezen naar Yuzzu. Stel je wilt jouw bedrijf vertegenwoordigd zien met een bepaald merk en soort bestelbusje en wilt tegen diefstal van onderdelen, zoals technologische apparatuur, verzekerd zijn. Of hebben vandalen jouw ruitenwissers door midden gebroken of zijlichten afgeschopt, dan hoop je in dergelijke gevallen dat je goed verzekerd bent voor je bestelwagen.

Snijd opties toe op jouw budget qua bestelautoverzekering

Onderdelen van de auto kunnen om allerlei redenen stuk gaan. Met als gevolg dat een eventuele verzekering ingeschakeld moet worden om de schade te peilen, te vergoeden en dekken. Dankzij een dergelijke bijvoorbeeld maandelijkse constructie qua verzekering, kun je uit bepaalde tarieven en opties kiezen die je naar wens af kunt stemmen op jouw budget. Als je schade berokkent aan andermans eigendom wil je de relatie tot de weggenoot goed houden en de verzekering in jouw voordeel laten werken.

De bestelwagen verzekeren tegen ongevallen

Is jouw motorvoertuig gevallen of heeft iemand per ongeluk een kras gemaakt op de deuren van jouw bestelauto? Dan kun je in deze en meer gevallen een bestelautoverzekering afsluiten en de schade beperken. Ben je het slachtoffer van geweld tegen jouw bestelauto of heb je een klein ongeluk gehad op een plattelandsweg dan hoop je dat je goed verzekerd bent. Verzeker jezelf en bescherm jezelf en jouw collega’s tegen ongevallen met een goede bestelautoverzekering. Bestelauto’s worden vaak door pakketdiensten of bouwgerelateerde bedrijven verzekerd omdat dit sectoren zijn waarin veel ongevallen voor komen.

Neem contact op met de bestelwagenverzekering

Op Yuzzu.be kun je allerlei documenten inzien die betrekking hebben op bijvoorbeeld de bestelautoverzekering. Deze kun je downloaden. Voor meer informatie omtrent de inhoud van bepaalde verzekeringen van de bestelauto kun je terecht bij de klantenservice van Yuzzu. Al in het bezit van een collectieve verzekering van de bestelauto’s van je bedrijf? Of wil je bepaalde aspecten van de bestelauto extra verzekeren? Dan kun je de opties aanvinken die passen bij jouw wensen als klant.

Welk verzekeringspakket past bij jouw bestelauto?

Afhankelijk van welk Omnium pakket je gebruik wilt maken kun je bij Yuzzu verzekeringen afsluiten. Ontdek online de promo en kortingen die Yuzzu geeft van elk pakket of diensten die ze aanbieden. Binnen no time en na enkele klikken ben je tegenwoordig via het internet in contact met een aanbieder als Yuzzu. Je hoeft niet meer naar het plaatselijke assurantiënkantoor om jouw verzekeringen te regelen, want dit kan anno 2020 gemakkelijk online, het afsluiten van verzekeringen.

Verschillende redenen voor een bestelautoverzekering

Yuzzu staat tot uw dienst als je verzekeringen wilt afsluiten voor je huis en auto. Bestelauto’s die bijvoorbeeld voor het vervoer van meubelen tijdens een verhuizing hun nut moeten bewijzen, kun je laten verzekeren als je grote afstanden moet rijden bijvoorbeeld voor de verhuizing. Of je gaat met de bestelauto op vakantie met jouw gezin en je wil je bestelauto verzekerd hebben. De bestelwagenverzekering is iets wat je zeker af wilt sluiten als je bestelwagen onderdeel uit maakt van bouwbedrijven of industrie. In die situaties kan er van alles gebeuren waardoor er schade aan jouw bestelauto of die van een ander ontstaat.

Vraag inlichting wat betreft bestelbusverzekeringen

Op vragen zoals of het verplicht is om verzekerd te zijn kun je vaak grotendeels antwoord vinden online of op de bedrijfspagina van Yuzzu. Verder kun je voor jouw Mercedes Sprinter of Volkswagen bestelbus een verzekering afsluiten omdat je jou en jouw collega’s een goed vervoersmiddel wilt kunnen bieden. De waarde van een bedrijfsvoertuig kun je verzekeren door je in te laten met de juiste verzekeringsmaatschappij. Aangezien je veel van, naar en tijdens het werk gebruik maakt van de bestelauto moet deze voor de lange termijn verzekerd zijn. Je wilt immers optimaal gebruik maken van de bestelbus die bijvoorbeeld op lease is.

Een bestelautoverzekering benutten

Heb je een bestelauto en ben je vergeten deze te verzekeren? Pleeg dan even een belletje om een bestelwagenverzekering af te sluiten. Yuzzu helpt je hier maar al te graag bij en bij Yuzzu kun je ook terecht voor andere opties qua verzekeringen. Extra bescherming op het gebied van de bestelautoverzekeringen is nooit weg. Schade aan de bestelauto ligt op de loer, het gevaar schuilt in een klein hoekje, maar een autoverzekering dekt al jouw kosten. Meestal moet je aangifte doen of een declaratie indienen als je gebruik wilt maken van een bestelautoverzekering in een bepaald geval. De formulieren hiervoor kun je paraat houden onder het dashboard als je slim bent. Van de auto, motor, bestelwagen, gezin tot de woning; alles kun je anno 2020 precies zo laten verzekeren zoals je zelf wilt. Je kunt hier ver in gaan wat de mogelijkheden van verzekering en specifieke gevallen betreft.

Over deze vergelijking

Deze vergelijking is een onafhankelijke publicatie die werd opgesteld in juli 2020 en vooral dient als eerste indicatie of richtlijn voor wie op zoek gaat naar de goedkoopste autoverzekering voor een verzekering lichte vracht. Bij elke verzekeraar of makelaar die het merk vertegenwoordigt, werden voor deze steekproef dezelfde parameters doorgegeven bij het opvragen van een tarief. We verwijzen echter door naar de websites en makelaars van de verzekeraars in kwestie als u meer details wil of een gepersonaliseerde berekening voor uw eigen wagen wenst.

De parameters die in deze vergelijking werden doorgegeven zijn de volgende:

  • Bestelwagen: Volkswagen Caddy 2.0L | diesel | manueel geschakeld | kW: 75| catalogusprijs: 26.870€ incl. BTW | Meerdere rijhulpsystemen
  • Bestuurder: 35 jaar oud | woonachtig te Antwerpen | rijbewijs sinds 2005 | bediende | bonus malus van 0 | geen bijkomende jonge bestuurder | 13.000 km per jaar met de wagen