Home » Pechverhelping vergelijken

Pechverhelping vergelijken

De voorbeeldwagen

Mercedes-Benz CLA 180 (2019)

Prijzen pechverhelping

Touring Belgium Go
Pechverhelping in België
Max. 2 interventies/jaar

Prijs/jaar
60€

BASIS België
Pechverhelping in België
(zonder vervangwagen)

Prijs/jaar
49,95€

COMPLEET België
Pechverhelping in België
(met vervangwagen)

Prijs/jaar
74,95€

Touring Belgium Go + banden
Pechverhelping in België
Max. 2 interventies/jaar

Prijs/jaar
90€

 COMPLEET België + Europa
Pechverhelping in België
(met vervangwagen)

Prijs/jaar
99,95€

Drive Belgium
Pechverhelping in België
Onbeperkt aantal interventies

Prijs/jaar
115€

Touring Belgium Go + banden + sleepdienst
Pechverhelping in België
Max. 5 interventies/jaar

Prijs/jaar
120€

VAB pechbijstand & sleepdienst
Pechverhelping in Benelux

Prijs/jaar
128€

Touring Move On België individueel
Pechverhelping in België
 + tot 100km voorbij grens
Max. 5 interventies/jaar

Prijs/jaar
132€

Drive Belgium Plus
Pechverhelping in België
+ optie vervangwagen
Onbeperkt aantal interventies

Prijs/jaar
155€

Drive Belgium Plus
Pechverhelping in Benelux, Frankrijk en Duitsland
+ optie vervangwagen
Onbeperkt aantal interventies

Prijs/jaar
175€

Touring Belgium Go + banden + sleepdienst + vervangwagen
Pechverhelping in België
Max. 5 interventies/jaar

Prijs/jaar
180€

VAB pechbijstand & sleepdienst + optie vervangwagen
Pechverhelping in Benelux

Prijs/jaar
187€

Kiezen voor pechverhelping is een doordachte keuze

Kom je net terug van een dagje aan zee of aan de Ardennen en kom je langs de snelweg te staan? Schakel dan direct pechverhelping in om de klus te klaren. Moeten er banden verwisseld worden omdat je een tweetal lekke banden hebt gekregen door rondzwervende spijkers op de weg? Is de batterij van de auto leeg geraakt terwijl je onderweg was naar je familie of vrienden? Laat dit dan verhelpen of andere problemen oplossen door de pechverhelping van auto’s. Laat de monteurs of experts van wat zich onder de motorblok bevindt, hun mening op maken over wat er aan de motor van jouw motor of wagen mankeert.

Laat binnen no time een monteur komen

Of ben je op kampeerreis in diverse nationale natuurgebieden waar dit geoorloofd is en ben je met panne op de snelweg vast komen te zitten? Dan bel je vanuit iedere denkbare plaats in België of de Benelux (afhankelijk van je contract) met de smartphone naar de pechverhelping en je word binnen no time geholpen met jouw probleem omdat er iemand op pad gestuurd is om polshoogte te nemen van de zaak. Ga je wandelen in de Kempen en heb je onderweg autopech gekregen dan kun je je binnen no time laten helpen met jouw pech en de schade aan verschillende auto- of motoronderdelen.

Autopech onderweg op weekend

Ben je onderweg naar je weekendverblijf of tweede verblijf en merkte je op de heenweg al dat er iets mankeerde aan jouw auto of dat je een sterretje in de ruit hebt? Dan kun je deze en meer klachten en problemen snel laten verhelpen door de locale autopechhulp uit de buurt. Service is alles voor instanties in België die problemen aan de auto verhelpen. Soms is je motor gaar en dan mis je weer een zijspiegel; er kan van alles aan jouw auto komen waardoor je hulp nodig hebt omdat je er zelf geen verstand van hebt. Autopech kan van alles betekenen dus ook eventueel wachttijd als je echt ergens in de middle of nowhere zit. Hoe dan ook iedere hulp is op vakantie mooi meegenomen bij autopech of schade.

Spreek een bepaald bedrag af qua pechverhelping

Voor zo’n honderd euro per jaar kun je al fulltime gebruik maken van de beste pechbijstand uit de buurt. Als buurtbewoners van een plaats jou niet kunnen helpen maar er zit wel een garage in de buurt dan kun je daar nog proberen heen te rijden. Anders kun je door met de smartphone te bellen een monteur op locatie laten komen die jou hulp biedt bij de autopech die je hebt op gelopen. Maar ook op plattelandswegen in België kun je autopech krijgen, wat als er je in dit gebied zit en er niemand kent?

Zelf sleutelen aan autopech

Depannage zegt het eigenlijk al: je wilt geen panne hebben aan de auto ergens waar niemand komt. Of je nu naar Blankenberge of Antwerpen reist met de motor of met de bus dan kun je pechhulp aanvragen als je langs de weg staat met een lekke voorband of raam minder. Autopech heeft vele gezichten en vormen, kennis is veronderstelt als je wilt gaan sleutelen aan jouw eigen auto. Sommigen worden met het talent tot monteren geboren maar iemand die geen gouden vingers heeft wat dit betreft doet er beter aan de klus bij pech uit handen te geven.

Pechverhelping online

Online kun je een optie vervangwagen regelen. De opties en mogelijkheden liegen er in deze tijden niet om want verzekeraars verkopen nog altijd verzekeringspakketten in het rijke Westen. Scherpe prijzen, geen onnodige kosten, aantrekkelijke voorwaarden daar doe je het voor als je autopech hebt. Zowel voor binnenlandse als buitenlandse reizen kun je je laten verzekeren voor autopech. Een nadeel kan zijn dat de autopechhulp vertraging op loopt en pas laat ter plekke kan zijn wegens file. Het is echter de moeite van het wachten waard want de autopechhulp heeft het gereedschap klaar liggen in het busje.

Eenvoudig pechbijstand laten komen

Of je nu in het Noorden of in het Oosten van België panne krijgt, als je op een onbekende plek bent is dat altijd even slikken. Gelukkig kun je met je smartphone tegenwoordig surfen naar aanbieders van hulp bij autopech. Moet er iets gemonteerd worden langs de snelweg? Of heb je in bergachtig gebied schade ondervonden van rotsblokken die over de straat verspreid lagen? Autopechhulp komt in vele gedaanten, het is slechts even bellen en ze gaan onderweg om binnen no time ter plekke te zijn om te helpen bij pech of schade. Als je veel kilometers met de auto, bus of de motor af wilt gaan leggen is goed verzekerd zijn voor pechhulp een must.

All in pakket pechverhelping

Of je nu ergens staat met een lekke achterband en je hebt geen reserve bij je, of je ruiten hebben het te verduren gekregen. In deze en meer gevallen wil je dat je de pechverhelping in kunt schakelen in noodgevallen. Noodweer en vandalisme laat je ervoor verzekeren door pechbijstand all in. Wil je alleen in België of ook daarbuiten gebruik kunnen maken van autopechhulp? Dan kan dat zeer eenvoudig geregeld worden voor jou. De pechverhelping verzekering kan veel dekken, let daar goed op als je kiest voor een pakket.

Red je vakantie of rit naar het werk met pechbijstand

Dankzij een internationaal netwerk en taxiservice kun je gebruik maken van autopechhulp met vele voordelen. Het is altijd teleurstellend als je met jouw gezin op autoreis was, maar je krijgt panne aan de auto. De pechverhelping zal jou daarom niet teleurstellen en kan ervoor zorgen dat jouw vakantie niet verpest wordt door de panne. Met een gerust gemoed ga je op vakantie met de juiste pechbijstand. Een ding waar je op wilt letten bij pechverhelping is of het bedrijf in de nabijheid is. Des te eerder ze jou van je autopech afhelpen, des te beter. Zeker als je een strakke agenda hebt en geen afspraken kunt missen is pechbijstand raadzaam.

Over deze vergelijking

Deze vergelijking is een onafhankelijke publicatie die werd opgesteld in juli 2020 en vooral dient als eerste indicatie of richtlijn voor wie op zoek gaat naar de goedkoopste pechverhelping verzekering. Bij elke verzekeraar of makelaar die het merk vertegenwoordigt, werden voor deze steekproef dezelfde parameters doorgegeven bij het opvragen van een tarief. We verwijzen echter door naar de websites en makelaars van de verzekeraars in kwestie als u meer details wil of een gepersonaliseerde berekening voor uw eigen wagen wenst.

De parameters die in deze vergelijking werden doorgegeven zijn de volgende:

  • Auto: Mercedes-Benz CLA 180 (2019)
  • Bestuurder: 35 jaar oud | alleenstaande | woonachtig te Antwerpen | rijbewijs sinds 2005 | bediende | bonus malus van 0 | geen bijkomende bestuurders