Home » Blog » Hello Bank kantoren: Adressen en telefoonnummers

Hello Bank kantoren: Adressen en telefoonnummers

Hello Bank logoHello Bank werd ooit door BNP Paribas Fortis opgericht als de ‘Bank voor jongeren’. Maar ondertussen telt Hello Bank al zo’n 500.000 klanten en dat aantal blijft maar groeien. Ben je zelf een van deze klanten of wil je klant worden? Dan vraag je je waarschijnlijk af waar je moet zijn.

Als dat het geval is, geven we je graag hieronder mee op welk adres je terecht kan:

Kantoren via Pop-up

Hello Bank heeft jammer genoeg geen vaste kantoren en filialen. Wat we wel zagen in het verleden is dat ze op drukke plaatsen een tijdelijk kantoor of pop-up openden, bijvoorbeeld te:

  • Brussel: Hello bank! pop-up – Wolvengracht 14 te 1000 Brussel
  • Antwerpen: Hello bank! pop-up – Meir te 2000 Antwerpen

Op zo’n pop-up kon je dan doorgaans terecht voor vragen, evenementen, workshops en wedstrijden waar je tickets voor coole zaken als Tomorrowland kan winnen. We kunnen dus alleen maar duimen dat er spoedig weer een pop-up filiaal verschijnt.

In tegenstelling tot moederbedrijf BNP Paribas Fortis, dat in elke gemeente een kantoor heeft, is de troef van Hello Bank eigenlijk dat het geen kantoren heeft. De kostenstructuur is veel lager en de bank rekent daarom verschillende kosten die een klassieke bank wel aanrekent, daarom net niet aan.

Contact via telefoonnummer

Hello Bank heeft 1 centraal telefoonnummer waarop je terecht kan als je een rentevoet wil laten berekenen, een probleem hebt met de app of wat dan ook: 02/433.41.41 (of +32 2 433 41 41 vanuit het buitenland)

De telefooncentrale is open van maandag tot vrijdag van 7u tot 22u en zaterdag van 9u tot 17u.

Contact via e-mail

Idem wat betreft e-mail, je kan met al je vragen terecht op 1 centraal e-mailadres: info.be@hellobank.com

Prijs via online simulatie

De makkelijkste oplossing voor het berekenen van een hypothecaire lening, blijft echter de online simulatie. Voor het berekenen van je persoonlijke rentevoet en af te betalen bedrag, kan je terecht op onderstaande simulatie.

Zo hoef je je helemaal niet te verplaatsen naar een kantoor en heb je een interessante lening aan een sterke  prijs!

Mobile, all the way!

Je kan Hello Bank gewoon ook, zoals het type bank beaamt, aanspreken langs de specieke kanalen voor jongeren: De Hello Bank Facebook & Twitter pagina.

Eigenlijk komt het er concreet dus op neer dat het niet uitmaakt van waar je komt: Aalst, Antwerpen, Brugge, Dendermonde, Gent, Hasselt, Mechelen of Oostende… Hello Bank is onrechtstreeks altijd in je buurt per telefoon, e-mail of social media kanaal. Aan jouw de keuze!