Home » Blog » Mobly autoverzekering simulatie: hoe prijs berekenen?

Mobly autoverzekering simulatie: hoe prijs berekenen?

Mobly is de nieuwste speler op de markt van autoverzekering en is een duidelijke uitdager van Corona Direct: Ze verkopen allebei een kilometerverzekering en hun tarieven zitten in elkaars buurt.

Maar Mobly doet daar nog een schepje bovenop: Hun mobiliteitsverzekering gaat verder dan een gewone kilometerverzekering. Ze beschermen je evengoed als je je anders verplaatst: met de fiets, step of de auto.

Wil je voor jouw persoonlijke situatie de prijs voor een Mobly autoverzekering berekenen? Volg dan onderstaande stappen op de website van Mobly voor een gratis simulatie:

Stap 1: Open de Mobly simulatie

[button-green url=”https://verzekeringeninbelgie.be/go/mobly-autoverzekering/” target=”_blank” position=”centre”]Bereken uw autoverzekering bij Mobly >[/button-green]

Stap 2: Kies Bereken je prijs

Je ziet deze knop meteen staan op de landingspagina

Stap 3: Vul 3 gegevens in

  • Je nummerplaat
  • Je geboortedatum
  • Je postcode

Stap 4: Je krijgt je prijs te zien

In dit voorbeeld zou ik 28€ per maand betalen als ik gemiddeld 8.000 km per jaar rijd. Voor mij persoonlijk zou dit zo’n 200€ minder zijn dan wat ik betaal bij mijn huidige verzekeraar!

Volgende stap: Klant worden?

Als het voorgestelde tarief je bevalt, moet je gewoon je je gegevens (naam, telefoonnummer, e-mail) nalaten. Iemand van Mobly zal je dan telefonisch contacteren met de vraag of je klant wil worden bij hen en samen met jou je dossier behartigen.

Wij hebben zelf nog niets dan goede dingen over de mobiliteitsverzekering van Mobly gehoord, dus wat ons betreft: Go for it!

Met dank aan: mobly.be

[button-green url=”https://verzekeringeninbelgie.be/go/mobly-autoverzekering/” target=”_blank” position=”left”]Bereken uw autoverzekering bij Mobly >[/button-green]