Home » Verzekeringsmaatschappijen » Actel Direct verzekeringen

Actel Direct verzekeringen

Actel Direct maakt al jarenlang deel uit van de P&V groep en is de directe verzekeraar binnen de groep. Het is de afdeling waar je rechtstreeks een autoverzekering, motorverzekering en brandverzekering kon kopen. Je kon bij Actel verzekeringen makkelijk online of per telefoon de prijs voor je verzekering berekenen en ook meteen je contract onderschrijven zonder tussenpersoon. Sinds 1/10/2015 werd de verkoop echter gestopt.

Stop verkoop bij Actel Direct sinds 1/10/2015

Op 1 oktober 2015 werd er een ingrijpende beslissing genomen. P&V heeft toen beslist om onder de naam Actel Direct geen verzekeringen meer te verkopen aan nieuwe klanten en de website actel.be gestopt. Sinds die datum verwijst P&V door naar zijn makelaars voor zij die interesse hebben om klant te worden. Voor bestaande klanten van Actel Direct is er niets veranderd en blijft alles doorlopen aan dezelfde voorwaarden.

P&V heeft nooit een officiële reden gecommuniceerd voor het afsluiten van Actel Direct. Wij vermoeden weliswaar dat Actel Direct afgesloten werd omwille van een distributieconflict. Het is immers duidelijk dat ook P&V zelf meer en meer stappen zet richting online simulatie en verkoop, waardoor het risico ontstaat dat P&V een online concurrent zou worden voor zijn eigen dochteronderneming Actel Direct.

Actel Direct klantendienst

Je kan de klantendienst van Actel Direct nog steeds bereiken per telefoon tijdens de kantooruren:

  • Telefoonnummer Actel klantenservice: 02/269.67.00
  • Telefoonnummer vanuit het buitenland: +32 2 269 67 00
  • Openingsuren per telefoon: maandag tot vrijdag van 8u30 – 17u00

Contact met Actel Assistance

Als u klant ben bij Actel Direct en in uw contract de optie pechverhelping, dan kan u altijd terecht bij Actel Assistance. In geval van dringende bijstand, kan u 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 terecht op het nummer van P&V assistance:

  • Telefoonnummer Actel Assistance: 02/229.00.11
  • Telefoonnummer Actel Assistance vanuit buitenland: +32 2/229.00.11
  • Openingsuren per telefoon: 24/24 en 7/7

Hoofdzetel Actel Direct verzekeringen

Indien u de hoofdzetel van Actel Direct wil contacteren, dient u zich te richten tot moedermaatschappij P&V groep:

  • Telefoonnummer: 02/210.95.81
  • Adres: P&V Groep, Koningsstraat 151, 1210 Brussel