Home » Verzekeringsmaatschappijen » Europ Assistance verzekeringen

Europ Assistance verzekeringen

Met een klanten review van wel 9/10 is het zeker te concluderen dat Europ Assistance verzekeringen op hoog niveau werkt voor ieder van zijn klanten. Mocht je op zoek zijn naar een betrouwbare verzekeringsmaatschappij, dan is Europ Assistance iets voor jou.

Wie is Europ Assistance?

Europ Assistance is een Frans verzekeringsbedrijf dat in 1963 is opgericht. Vanaf de start lag de focus voor bij verzekering service geven aan reizigers. Sinds toen is Europ Assistance erg gegroeid en vandaag is de verzekeringsmaatschappij een internationale operator in persoonlijke assistentie op het gebied van gezondheid, gezin, auto-, reis- en andere diensten. Europ Assistance verenigt 44 bedrijven in 34 landen, waaronder België. Daarnaast bieden ze voor ieder budget een passend verzekeringspakket aan zodat je altijd met een gerust gevoel de dag door kan. Dankzij hun internationale imago kun je voor uitgebreide pakketten kiezen die je bijvoorbeeld niet alleen verzekeren binnen België, maar ook dekking geven voor ongevallen in buurlanden Nederland, Frankrijk, Duitsland en GH Luxemburg.

Welke verzekeringen biedt Europ Assistance?

Je kunt bij Europ Assistance terecht voor een volledig pakket aan verzekeringsopties. De hoofdfocus ligt aan het aanbieden van hulpdiensten op het gebied van reizen. Zoals reisbijstand, annuleringsverzekering, verlies van bagageverzekering en medische teleadvies. Maar ook andere zaken zoals auto-hulpdiensten, pechhulp, mechanische garantie, claim-rapportage en andere zaken kan je afsluiten bij Europ Assistance. Een reisverzekering bij Europ Assistance is af te sluiten onder 2 opties. Een tijdelijke- of langdurige reisverzekering. De tijdelijke reisverzekering is ideaal voor als reizen naar het buitenland geen jaarlijkse routine is. Met een tijdelijke reisverzekering kun je je verzekeren van 1 tot 365 dagen. Europ Assistance biedt hierbinnen ook verschillende opties aan waardoor je altijd een passend pakket vindt voor jouw reisduur. Zo heb je het pakket “tijdelijk City-Trip” waarmee je voor 1 tot 4 dagen verzekerd mee bent voor zowel Europa en de wereld. Voor maximaal 45 dagen kun je kiezen tussen verschillende pakketten die verzekering aanbieden voor binnen Europ, buiten Europa of zelfs specifiek voor een skivakantie. Ook als je van plan bent om een half jaar te gaan reizen door de wereld, dan kan je bij Europ Assistance terecht voor een pakket passend voor jouw reis situatie. De jaarlijkse reisverzekering biedt ook genoeg aantrekkelijke mogelijkheden aan. Met een jaarlijkse reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd van de beste bescherming tijdens jouw reizen in het buitenland. Dit pakket kan je makkelijk aanvullen met andere zaken zoals pechverhelping, reisannulatieverzekering en een bagageverzekering.

Waarom kiezen voor deze verzekeraar?

Met zoveel verschillende verzekeringsmaatschappijen op de markt is het lastig om te filteren welke service het beste bij jou past. Europ Assistance staat bekend om hun klantvriendelijke service. Het maakt niet uit waar ergens op de wereld je je bevindt, je kan Europ Assistance op ieder tijdstip van de dag bereiken dankzij hun honderdduizend partners die 24u/24 klaar staan om voor jou in actie te komen. Daarnaast beschikken ze over al meer dan 50 jaar ervaring binnen dit vak. Je kan daarom rekenen op volledige bescherming wanneer je op reis gaat. Ook bieden ze mobiliteit oplossingen op maat en bijstandsformules die bij jouw dagelijkse behoeftes passen. Een goede bijstand voor jouw regelen is voor hun een serieuze zaak. Als klant sta je bij hun zeker in het middelpunt. Je kunt altijd terecht bij Europ Assistance voor advies en om je mogelijke bezorgdheden te delen. Als je een gepersonaliseerde oplossing nodig hebt, biedt Europ Assistance dit graag aan. Mocht je overtuigd zijn? Dan kan je via hun online site binnen 24 uur je verzekering starten. De dag nadat je de betaling voor jouw gekozen pakket hebt verstuurd, ben je verzekert van de volledige aangeboden zorg en kan je genieten van een zorgeloos gevoel.

Europ Assistance klantendienst

Europ Assistance telefoonnummer

Je kan de klantendienst van Europ Assistance steeds bereiken per telefoon tijdens de kantooruren:

  • Telefoonnummer Europ Assistance klantenservice: 02/541 91 91
  • Telefoonnummer vanuit het buitenland: +32 (0)2 541 91 91

Heb je echter dringend bijstand nodig, dan kan je 24/24 bellen naar het noodnummer van Europ Assistance voor reisbijstand: 02/533.75.75 of +32 2 533 75 75 vanuit het buitenland.

Europ Assistance emailadres

De Nederlandstalige klantendienst is bereikbaar per e-mail via het contactformulier

Hoofdzetel Europ Assistance

Indien u de hoofdzetel of maatschappelijke zetel van Europ Assistance wil contacteren per brief, dient u zich schriftelijk te richten tot het hoofdkantoor te Brussel:

Europ Assistance
Triomflaan 172
1160 Brussel