Home » Opzeggen » Cardif verzekeringen

Cardif verzekeringen

Cardif is een verzekeringsmaatschappij die deel uitmaakt van de groep BNP Paribas en is specialist in schuldsaldoverzekeringen en overlijdensverzekeringen. Het bedrijf zet zich in voor het beschermen van hun klanten tegen een snel veranderende wereld. Mochten er onverwachtste en ongewenste verassingen op jou pad komen? Dan staat Cardif klaar om jou te helpen.

Wie is Cardif?

Cardif is een internationaal verzekeringsbedrijf wat wereldwijd gevestigd is. Ze zijn de wereldleider in kredietverzekeringen en spelen daarom een grote rol in het dagelijkse leven van iedere klant. Bij Cardif kan je terecht voor producten en diensten waardoor je projecten kunt realiseren en waardoor je beschermt blijft tegen de onzekerheden in het leven. Cardif streeft ernaar om een positieve impact te geven op de maatschappij door zijn verzekeringen toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk personen. Door de sterk gewijzigde wereld waar we in leven en de opkomst van allerlei nieuwe levensstijlen, werkt Cardif met een uniek businessmodel wat is gebaseerd op partnerships. Momenteel werken ze samen met ongeveer 500 partners en creëren ze oplossingen in verschillende sectoren zoals banken en financiële instellingen, retail, makelaars en meer. Er zijn ongeveer 10.000 mensen wereldwijd in dienst bij PNP Paribas Cardif en meer dan 100 miljoen klanten hebben hier een polis afgesloten.

Hoe kan je een verzekering bij Cardif kopen?

De verzekeringen van Cardif, voornamelijk schuldsaldoverzekeringen, worden in België verkocht via makelaar. Op dit moment zijn er zo’n 4.000 makelaars die deze verkopen.

Wat voor soort verzekeringen vindt je bij Cardif?

Bij Cardif kan je terecht voor het afsluiten van een schuldsaldoverzekering of overlijdensverzekering. Zo vind je er een polis die jezelf en je naasten kan beschermen dankzij een zogenaamde schuldsaldoverzekering. Deze verzekering is af te sluiten bij Cardif in drie verschillende opties. De eerste optie is de Hypo Protect. Ben je net een lening aangegaan voor jouw woning? Dan kan deze van pas komen voor jou. De schuldsaldoverzekering van Cardif zorgt ervoor dat in het geval van plotseling overlijden van de verzekerde de verzekering de overige schulden aflost. Binnen Hypo Protect heb je twee keuzes. De Hypo Protect Classic is een individuele verzekering. Hier kan je zelf kiezen welk kapitaal je wilt verzekeren en wat de duur en frequentie van de premiebetaling is. Bij Hypo Protect 2Win is de mede-ontlener ook verzekerd en teken je één schuldsaldoverzekering voor beide personen. De tweede optie is de Hypo Protect Privilege. In dit geval teken je een schuldsaldoverzekering die een totale bescherming biedt voor grote kapitalen. Mocht je een groot bedrag lenen om je eigen bedrijf op te zetten, dan is het belangrijk om jezelf goed te beschermen. Kapitalen die boven de €180.000 gaan, kan je je via de Hypo Protect Privilege verzekeren met een aantrekkelijk en competitief tarief. Onder de derde optie valt de Short Term Protect. Deze is gespecialiseerd voor diegene die een persoonlijke lening op korte termijn heeft lopen. Ook bij deze leningen is het belangrijk om te realiseren wat de gevolgen zijn op de financiële situatie van een van de nabestaande als je plots komt te overlijden, werkeloos of arbeidsongeschikt wordt verklaart. Door de Short Term Project is je schuld verzekerd tegen de genoemde gevallen. Deze verzekering heeft een maximale duur van 10 jaar en je kan kiezen voor deze optie als je een kapitaal wilt verzekeren wat niet hoger dan €100.000 is.

Wat dekt de schuldsaldoverzekering van Cardif niet?

Zodra je een verzekering afsluit is het altijd belangrijk om op de hoogte te zijn van algemene voorwaarden. Bij Cardif zijn ze erg transparant over de voorwaarden die binnen ieder verzekeringspakket vallen wat ze aanbieden. De belangrijkste uitsluiting van ieder schuldsaldo pakket bij Cardif is zelfmoord binnen het jaar na onderschrijving van de verzekering. Voor de Short Term Project schuldsaldoverzekering komen hier nog andere zaken bovenop. Mocht je volledig arbeidsongeschikt zijn verklaard vanwege een opzettelijke daad of ben je ontslagen vanwege een zware fout op de werkvloer? Dan val je als verzekerde buiten de voorwaarden van de schuldsaldoverzekering bij Cardif.

Waarom kiezen voor Cardif verzekeringen?

BNP Paribas Cardif verzekert personen en dierbaren. Tijdens de 40 jaar dat Cardif te werkt is, hebben ze het vertrouwen van al miljoenen klanten gewonnen. Daarnaast hebben ze hun kennis binnen dit vakgebied erg ontwikkeld waardoor jij als klant verzekerd bent van professionele hulp. Het succes van Cardif is geen toeval. Ze hebben zichzelf gegroeid in de maatschappij door het opbouwen van vertrouwen en uitwisselen van informatie. Oftewel, partnership. De diensten zijn gestructureerd om zichzelf met de tijd te kunnen ontplooien en mee te groeien met de snel groeiende wereld waar we in leven. Cardif staat voor transparantie en innovatieve ontwikkeling van hun producten.

Hoofdzetel Cardif

Indien u de hoofdzetel of maatschappelijke zetel van Cardif wil contacteren per brief, dient u zich schriftelijk te richten tot het hoofdkantoor te Brussel:

BNP Paribas Cardif
Bergensesteenweg 1424
1070 Brussel

Cardif telefoonnummer

U kan Cardif rechtstreeks bellen tijdens de kantooruren op het telefoonnummer: 02 528 00 03