Home » Blog » KBC prepaid Mastercard: Kredietkaart voor studenten

KBC prepaid Mastercard: Kredietkaart voor studenten

Een prepaid KBC kredietkaart voor studenten laat je toe zelf te bepalen hoe je om gaat met krediet. Met een prepaid kredietkaart hoef je niet te wachten op krediet en zit je niet vast aan een vast bedrag. Je kunt naar believen krediet opladen op je kaart en je van de gemakken van een kredietkaart bedienen. Wil je geen krediet opwaarderen dan doe je dat niet. Je kunt een kredietkaart ook achter de hand houden als je bankpas het heeft begeven en je kunt ergens met je credit card betalen.

De voordelen van een credit card

Anno 2020 zijn er vele kredietkaartmaatschappijen in omloop. Je kunt het aanbod online bekijken en stuit dan op concerns als MasterCard of KBC kredietkaart. Misschien dat je voor het shoppen of vakantiebestemmingen altijd krediet op je kaart wilt hebben omdat je je over het financiële plaatje geen zorgen hoeft te maken. Dan kun je dit tegenwoordig zeer eenvoudig online regelen of je belt even met de aanbieder van de kredietkaart. Online kun je live chatten met een van de werknemers en met al jouw vragen komen aangaande kredietkaarten, de voorwaarden en kleine lettertjes. Een prepaid KBC kredietkaart moet je bijvoorbeeld zelf opladen en kun je bijvoorbeeld tot een maximum van vijfduizend euro uploaden. Erg handig bij restaurants of andere zaken waarbij je een boeking of reservering hebt gedaan en snel wilt betalen.

Een credit card biedt veel luxe

Kredietkaarten zijn voor eenvoudige betaling of transactie; ze bieden veel comfort tijdens bedrijfsuitjes of city trips. Betaal periodiek een bedrag en je kunt fulltime gebruik maken van de kredietkaart. Ideaal als je wilt gaan winkelen sporadisch en daarbij geen zorgen wilt hoeven maken over de prijs van de kleding die je koopt. Hoe vraag je de kredietkaart aan, hoe kun je deze opladen en hoe kun je de kredietkaart annuleren? Op deze en meer vragen omtrent kredietkaarten kun je online antwoorden krijgen. Of je neemt direct contact op met een credit card verstrekker met de live chat functie.

Regel zaken rondom je credit card

Soms kun je naast het afsluiten van een kredietkaartcontract ook andere geld gerelateerde zaken regelen bij bedrijven, zoals beleggen of lenen voor een huis. Of bij ongevallen of schade aangifte kunnen doen en de verzekeringen goed op orde hebben? Laat je eens goed adviseren op het gebied van de kredietkaarten en verzekeringen als je er meer over wilt weten. Waar wil je krediet voor hebben en wat is jouw budget? Deze en meer vragen kunnen je bezig houden als je de keuze hebt uit verschillende kredietkaarten, opties en mogelijkheden. Misschien past een all in constructie het beste bij jou qua kredietkaart. Kredietkaartmaatschappijen zijn bijvoorbeeld op Paypal aangesloten om de betaling te vergemakkelijken.

Particuliere of collectieve kredietkaarten

Een bedrijf als KBC trakteert ook op bepaalde sportevenementen of etentjes bijvoorbeeld. Ze verstrekken dus niet alleen kredietkaarten maar ook luxe en comfort. Je kunt van bank veranderen of uitleg vragen bij beleggen of geld lenen. Of wil je bijvoorbeeld een auto leasen voor een bepaalde tijd en tegen voordelige tarieven? Dan kun je online naar de opties en mogelijkheden kijken en van daaruit je keuze maken, ook voor kredietkaarten. Veel bankgerelateerde zaken regel je met KBC, zo gemakkelijk is het. Wil je je particulier of collectief laten verzekeren qua kredietkaart? Dan kun je deze optie aanvinken.

Wat kan er gebeuren met je kredietkaart

Iedereen kent ze wel uit de Amerikaanse films: de sporthelden of rock stars met de credit card die bepaalde zaken voor een groep betalen. Een kredietkaart kan voor big spenders geschikt zijn of je wilt krediet hebben voor nieuwe zomer- of winterkleding. Misschien wil je een kredietkaart cadeau doen aan een geliefde dan is dat eenvoudig gepiept. Online kun je kredietkaarten bestellen en je krijgt je kredietkaart binnen no time thuisbezorgd door de post. Prepaid kredietkaarten moet je meestal zelf opladen bij een oplaadpunt of online. Je hebt dan een bedrag in het hoofd dat je in kredietvorm wilt hebben. Ben je je kredietkaart kwijt? Geen nood, want er kan jou binnen onafzienbare tijd een nieuw exemplaar op de deurmat verschijnen. Denk er wel even aan dat je de kredietkaart blokkeert als deze kwijt of gestolen is. Een nadeel van kredietkaarten kan zijn dat je vast zit aan een periodiek bedrag. Maar niet getreurd want kredietkaarten zijn het proberen waard. Weliswaar kun je met een kredietkaart niet overal betalen maar waar het wel kan is dat grote luxe. Zodra je een kredietkaart goed weet te gebruiken, kun je er echter veel voordeel uit trekken. Niet alleen voor jezelf particulier maar ook voor je bedrijf of gezin als je dat wenst. Kredietkaarten kunnen echt een toevoeging aan het huishouden zijn mits ze niet misbruikt worden. Verhoudingsgewijs zal bij verstandige mensen het krediet tot een bepaalde hoogte gespendeerd kunnen worden zodat er geen problemen ontstaan omdat je de kredietkaart niet kunt afbetalen.

Verschillende kredietkaarten afsluiten

Een kredietkaart is ook een fysiek object dat je in je portemonnee bewaart meestal. Dat wil dus zeggen dat kredietkaarten een gewild object kunnen zijn bij dieven in de stad bijvoorbeeld. Een kredietkaart kan zo gestolen worden zonder dat je er erger in hebt. Wanneer zich diefstal van jouw kredietkaart voor heeft gedaan, kun je het beste even contact op nemen met de kredietmaatschappij. Eventueel kunnen zij de kaart voor je blokkeren en een nieuwe laten maken als deze verlopen is. Naast een kredietkaarten, kun je ook een autolening afsluiten of een business rekening openen bij KBC. Voor ieder wat wils bij KBC.

Wat gebeurt er met kredietkaarten

Oude kredietkaarten worden verzameld bij het plastic. Wanneer dit gerecycled wordt tot nieuwe kredietkaarten is de cirkel rond. Kredietkaarten worden door bankbedrijven op maat en massaal gemaakt. Het wordt door gebruikers dikwijls gezien als een extensie van de bankkaart. Tegenwoordig kun je digitaal met jouw credit card betalen, je hoeft hem soms maar even tegen het machientje dat jouw credit card leest aan te houden. De politie kan eventueel jouw kredietkaart volgen en ook de transacties die er mee worden gemaakt.