Home » Blog » Hoe inloggen op My DKV?

Hoe inloggen op My DKV?

Op My DKV kan je medische documenten indienen en kostenafrekeningen raadplegen. Om in te loggen op My DKV, het online platform van DKV verzekeringen, volgt u deze eenvoudige stappen:

  1. Ga naar de My DKV-website: Open uw internetbrowser en ga naar de officiële My DKV-website: Mydkv.be
  2. Vul uw gebruikersnaam in: Op de inlogpagina van My DKV wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam in te voeren. Dit is meestal het e-mailadres dat u heeft gebruikt bij het registreren op het platform.
  3. Voer uw wachtwoord in: Nadat u uw gebruikersnaam heeft ingevoerd, wordt u gevraagd om uw wachtwoord in te voeren. Zorg ervoor dat u het correcte wachtwoord gebruikt dat u heeft ingesteld bij het aanmaken van uw My DKV-account. Let op hoofdletters en kleine letters, want wachtwoorden zijn meestal hoofdlettergevoelig.
  4. Klik rechts onderaan op “Inloggen”: Nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord correct heeft ingevoerd, klikt u op de knop “Inloggen” of een vergelijkbare knop om toegang te krijgen tot uw My DKV-account.
  5. Verificatie (optioneel): Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen van uw account kan het zijn dat u om extra verificatie wordt gevraagd, zoals het invoeren van een verificatiecode die naar uw geregistreerde e-mailadres of mobiele telefoon is gestuurd.
  6. Toegang tot uw My DKV-account: Na succesvolle verificatie krijgt u toegang tot uw My DKV-account. Hier kunt u verschillende informatie bekijken, zoals uw verzekeringen, claims, persoonlijke gegevens en andere relevante informatie.

Let op: Als u problemen ondervindt bij het inloggen, controleer dan of u de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord heeft ingevoerd. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u meestal op de inlogpagina klikken op “Wachtwoord vergeten” om instructies te krijgen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van DKV voor verdere assistentie.

Ben je nog geen klant bij DKV? Bereken dan hieronder je hospitalisatieverzekering in 2 kliks: