Home » Blog » Yuzzu pechverhelping: Hoe werkt het?

Yuzzu pechverhelping: Hoe werkt het?

Stel dat je auto door een defect niet meer kan rijden. Als je de optie pechverhelping of bijstand van Yuzzu in je autoverzekering hebt inbegrepen, moet je hen zo snel mogelijk contacteren. Je moet daarvoor volgende stappen ondernemen:

  1. Bel de Yuzzu pechverhelping op het telefoonnummer 02 505 67 00
  2. Zij sturen vervolgens zo snel mogelijk de wegenwacht van Touring assistance naar jou toe.
  3. De medewerkers van Touring pechverhelping zullen je auto onderzoeken en herstellen indien mogelijk.
  4. Kan het probleem niet hersteld worden? Dan krijg je tot 10 dagen een vervangwagen ter beschikking (indien deze is opgenomen in je contract)

De onverwachte tegenslag van autopech kan iedereen overkomen, maar met Yuzzu aan uw zijde hoeft u zich geen zorgen te maken. Yuzzu, voorheen bekend als Touring Verzekeringen, is een toonaangevend verzekeringsbedrijf dat al jarenlang betrouwbare pechverhelping biedt aan automobilisten in België.

Yuzzu heeft een rijke geschiedenis in de verzekeringssector en heeft sinds de oprichting in 1895 een sterke reputatie opgebouwd. In de loop der jaren heeft Yuzzu zijn diensten uitgebreid en aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten. Als een pionier in pechverhelping heeft Yuzzu altijd voorop gelopen in het bieden van innovatieve oplossingen om automobilisten te ondersteunen wanneer ze het meest kwetsbaar zijn.

Pech kan op elk moment van de dag of nacht toeslaan, en daarom biedt Yuzzu 24/7 pechverhelpingsdiensten. Ongeacht wanneer u pech heeft, kunt u altijd op Yuzzu vertrouwen om u te ondersteunen. Hun klantenserviceteam staat altijd paraat om uw oproep te beantwoorden en de nodige hulp te sturen, zodat u zich nooit in de steek gelaten voelt.