Home » Verzekeringsmaatschappijen » Optimco verzekeringen

Optimco verzekeringen

Optimco is een Vlaamse verzekeringsmaatschappij met hoofdzetel te Antwerpen. Deze verzekeraar heeft een focus op de productgroepen auto, brand en familiale verzekering. Het verdeelt zijn verzekeringen via onafhankelijke makelaars. In 2018 werd Optimco gekocht door de Federale verzekeringen. De slogan is en blijft weliswaar altijd: De verzekeraar op mensenmaat.

Welke verzekeringen biedt Optimco?

De verzekeringen van Optimco worden verdeeld via een netwerk van onafhankelijke makelaars. Zij verdelen onder de vlag van Optimco volgende producten.

  • Autoverzekering: Bij een autoverzekering kan u kiezen voor een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, volledige omnium of een kleine omnium. Het uitgangspunt bij Optimco is vooral dat goede bestuurders op termijn moeten beloond worden voor voorbeeldig rijgedrag.
  • Opties bovenop autoverzekering: Aanvullend kan u ook de bestuurder van het voertuig extra verzekeren, een bijstand na ongeval nemen en een rechtsbijstandverzekering afsluiten
  • Motorverzekering en bromfietsverzekering: Ook voor de motor of bromfiets kan u een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid nemen. Ook hierbij kan u optioneel kiezen voor een pechbijstand na ongeval.
  • Reisbijstand: Optimco verkoopt ook een reisbijstand voor personen indien u op reis ziek wordt of slachtoffer wordt van een ongeval.
  • Brandverzekering: Bescherming van uw huis of appartement door middel van een brandverzekering. Optioneel kan u ook kiezen voor een inboedelverzekering en diefstalverzekering.
  • Familiale verzekering: Deze dekt u voor aansprakelijkheid voor schade die u door een fout of onvoorzichtigheid berokkent aan derden

Optimco klantendienst

Optimco telefoonnummer

Je kan de klantendienst van Optimco steeds bereiken per telefoon tijdens de kantooruren:

  • Telefoonnummer Optimco klantenservice: 03/297 51 20
  • Telefoonnummer vanuit het buitenland: +32 (0)3 297 51 20

Heb je echter een dringende vraag, ongeval of probleem, dan is het aangewezen de makelaar waarbij u de Optimco verzekering hebt onderschreven te contacteren.

Optimco emailadres

De Nederlandstalige klantendienst is bereikbaar per e-mail op volgend e-mailadres: info@optimco.be

Hoofdzetel Optimco verzekeringen

Indien u de hoofdzetel of maatschappelijke zetel van Optimco wil contacteren, dient u zich schriftelijk te richten tot het hoofdkantoor te Wilrijk:

Optimco NV
Sneeuwbeslaan 14
2610 Antwerpen