Home » Verzekeringsmaatschappijen » Aedes verzekeringen

Aedes verzekeringen

Aedes kenmerkt zich als een innovator in verzekeringen met een focus op de producten auto, brand, rechtsbijstand en fiets. Deze verzekeringsmaatschappij heeft haar oorsprong in Wallonië, maar is sinds 2009 ook actief in Vlaanderen. Het wil het aantal makelaars en aandeelhouders bewust laag houden om de kwaliteit te waarborgen en voldoende de focus te kunnen leggen op innovatie. Sinds 2014 heeft Aedes een partnership gesloten met AXA Belgium om samen nog sterkere producten te ontwikkelen.

Welke verzekeringen biedt Aedes?

In 1997 kende Aedes zijn oorsprong en bood het enkel autoverzekering en brandverzekering.

Nu, zoveel jaar later is de verzekeringsmaatschappij geëvolueerd en vinden we binnen het aanbod van Aedes:

  • Autoverzekering: Het speciale van deze P-autoverzekering is dat ze zich focust op 5 leeftijdsgroepen van verzekeringsnemers: autoverzekering P30 (30 – 34 jaar), P35 (35 – 39 jaar), P40 (40 – 49 jaar), P50 (50 – 59 jaar) en P60 (60 – 75 jaar)
  • Brandverzekering: PAC Aedes (brandverzekering voor huis, appartement en kantoor) en P500 (brandverzekering voor huis of appartement voor iemand van 50 jaar of ouder)
  • Fietsverzekering: Fietsverzekering Pfiets voor fietsen, elektrische scooters, gyropodes, hoverboards, elektrische eenwielers en elektrische rolstoelen met een waarde van 500€ tot 10.000€
  • Rechtsbijstand auto: De rechtsbijstandverzekering Pn1 kan genomen worden voor één voertuig, alle voertuigen in het gezin (formule familie) of voertuigen in een onderneming (formule vloot)

Aedes klantendienst

Aedes telefoonnummer

Je kan de klantendienst van Aedes steeds bereiken per telefoon tijdens de kantooruren:

  • Telefoonnummer Aedes klantenservice: 055 33 92 34
  • Telefoonnummer vanuit het buitenland: +32 (0)55 33 92 34

Aedes emailadres

De Nederlandstalige klantendienst is bereikbaar per e-mail op volgend e-mailadres: info@aedesvl.be

Aedes Vlaanderen adres

Aedes Oudenaarde
Hoogstraat 3
9700 Oudenaarde

Aedes erkende herstellers

Dient u autoschade te laten herstellen? Dan kan u voor de zekerheid best contact opnemen met Aedes om na te gaan of u in aanmerking komt voor een herstelling die door Aedes gedekt is (vb. in het geval van een Full omnium verzekering of een BA autoverzekering met een ongeval waarbij u in recht bent) en dan zullen zij u aangeven of u zich dient te wenden tot een door hen erkende garage. De lijst van deze erkende herstellers is online terug te vinden.

Historiek Aedes verzekeringen

De oprichting van Aedes dateert uit 1997, het werd toen in Wallonië opgericht onder het motto ‘voor en door makelaars’ met een sterke focus op innovatieve verzekeringsproducten. In 2004 werd Aedes immo opgericht om zich naast verzekeringen voortaan ook op immobiliën te focussen. In 2009 werd ook Aedes Vlaanderen opgericht om voortaan ook een sterke focus op Vlaanderen te leggen. In 2016 ging Aedes een partnership aan met AXA Belgium om samen nog een sterkere focus te leggen op de verzekeringsproducten autoverzekering, brandverzekering en rechtsbijstandverzekering.

Hoofdzetel Aedes verzekeringen

Indien u de hoofdzetel of maatschappelijke zetel van Aedes wil contacteren, dient u zich schriftelijk te richten tot het hoofdkantoor te Namen:

Aedes Namen
Route des Canons 3
5000 Namen