Home » Verzekeringsmaatschappijen » Yuzzu verzekeringen

Yuzzu verzekeringen

Yuzzu is een directe verzekeringsmaatschappij die wat met de tijd meegaat en uitmaakt van de AXA groep. Het stond vroeger bekend onder de naam Touring Verzekeringen, maar omdat die naam te veel associatie opriep met Touring wegenhulp, werd de naam veranderd naar Yuzzu. Het streeft naar op maat gemaakte premies en een goede prijs-kwaliteit verhouding in de aangeboden producten. Al meer dan 20 jaar slaagt Yuzzu hier goed in. Ook is Yuzzu de eerste Belgische verzekering die een aangepast tarief voor pendelaars en fietsers aanbood. Bij Yuzzu krijg je als klant gegarandeerd kwalitatieve en persoonlijke hulp.

Wie is Yuzzu?

Yuzzu, voorheen Touring Verzekeringen, biedt al sinds 1996 transparante auto-, motor- en woningverzekeringen aan zonder tussenpersoon. Yuzzu gaat namelijk te werk als directe verzekering. Doordat Yuzzu geen extra kosten hoeft te investeren aan tussenpersonen, kan het verzekeringen aanbieden voor een erg voordelig tarief. Daarnaast zal je de tussenpersoon niet missen, want Yuzzu streeft altijd naar persoonlijke opvolging. Ieder dossier wordt volledig opgevolgd door een vakkundige medewerker en daarnaast is de bijstandsdienst ook 24u/24 en 7d/7 beschikbaar waardoor je als klant altijd met een veilig gevoel op pad kan. Bij Yuzzu werken ze met het slogan ‘verrassend vlot verzekerd’. Dit is een belofte die ze zeker nastreven in bijvoorbeeld online eenvoudig je premie berekenen over de transparante verzekeringsformules of door middel van de zorgeloze administratie en dossieropvolging. Yuzzu wilt het jou, als klant, zo makkelijk mogelijk maken en daar slagen ze in door altijd transparante communicatie aan te bieden.

Hoe kan ik een verzekering bij Yuzzu kopen?

Je kan bij Yuzzu een verzekering onderschrijven:

  • Online
  • Fysiek in 1 van de tien Yuzzu kantoren. Deze agenten zijn exclusief verbonden aan Yuzzu en dus geen onafhankelijke makelaars.

Welke verzekeringen kan je vinden bij Yuzzu?

Bij Yuzzu kan je terecht voor kwalitatieve producten die zich snel aanpassen aan jouw behoeftes en fasen in jouw leven. Je vind bij Yuzzu onder andere een autoverzekering, bestelwagenverzekering, motorverzekering en een brandverzekering. De brandverzekering is opgesplitst in twee verschillende scenario’s, want niet ieder huishouden is hetzelfde. Ten eerste kies je of je een huurder of een eigenaar of verhuurder bent van een woning. Binnen beide opties kan je kiezen voor een familiale verzekering waarmee je ongewild schade toebrengt aan anderen, hun eigendommen of hun bezittingen. Ook kan je in beide gevallen je woningverzekering aanvullen met een inboedelverzekering waardoor je bezittingen in je woning altijd vergoedt zullen worden in geval van schade. Mocht je gebruik willen maken van meerdere verzekeringen van Yuzzu, dan kan je zomaar korting krijgen. Als je bijvoorbeeld aanvullend op je autoverzekering ook een motorverzekering wilt afsluiten, dan krijg je op deze maar liefst 60% korting.

Hoe online een Yuzzu verzekering afsluiten?

Ben je geïnteresseerd in het aanmaken van een van de aangeboden verzekering bij Yuzzu en heb je jouw persoonlijke premie via de online simulator al berekend? Dan kan je beginnen aan het proces waarbij je de verzekering kan afsluiten. Zoals je kan verwachten van Yuzzu gaat ook dit snel en gemakkelijk door middel van maar een paar stappen. Lees eerst het verzekeringsvoorstel van Yuzzu grondig door. Zodra het allemaal duidelijk is en je ontbrekende informatie hebt ingevuld, voeg je de volgende documenten toe. Yuzzu heeft een inschrijvingsaanvraag nodig. Dit document is nodig voor zowel en nieuw inschrijven als voor een wijziging van een inschrijving en moet je volledig invullen en ondertekenen. Daarnaast, in geval van een auto-, bestelwagen en motorverzekering, heeft Yuzzu ook een schadetest nodig. Dit document vertelt hoeveel en welke schade je de afgelopen vijf jaar hebt gehad aan je voertuig. Deze twee documenten scan je digitaal in en stuur je vervolgens digitaal of via de post op naar Yuzzu of lever ze in persoon af bij een van de shops. Zodra Yuzzu alle documenten heeft goedgekeurd, gaat je verzekering direct in.

Waarom kiezen voor Yuzzu?

Ten eerste biedt Yuzzu kwalitatieve producten aan voor een erg voordelige prijs. Dit is mede dankzij het feit dat Yuzzu te werk gaat als directe verzekeraar. Maar, daarnaast werkt Yuzzu ook met premies die speciaal worden aangepast op jouw persoonlijke situatie. Via de online website vind je niet alleen gemakkelijk informatie over iedere formule, je kan hier ook binnen een handomdraai jouw gepersonaliseerde premie berekenen dankzij de online simulatietool. Zelfs de meest uitgebreide pakketten zijn tegenover de concurrenten erg voordelig. Je bent dus bij Yuzzu altijd verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je de gepaste premie hebt gevonden voor jouw situatie, dan kan je de verzekering eenvoudig aanvragen via de site, telefonisch of in één van de Yuzzu shops. Al meer dan 150.000 klanten zijn overtuigd van de service die Yuzzu aanbiedt en gemiddeld presteert Yuzzu 4,5/5 op de onafhankelijke klanttevredenheid test.

Hoofdzetel Yuzzu

Indien u de hoofdzetel of maatschappelijke zetel van Yuzzu wil contacteren per brief, dient u zich schriftelijk te richten tot het hoofdkantoor te Brussel:

Yuzzu
Havenlaan 86C bus 117
1000 Brussel

Alternatieven voor Yuzzu

Zoekt u een alternatieve oplossing voor Yuzzu? Maak dan zeker eens een gratis simulatie bij Axa of KBC.