Home » Blog » Wie zijn AXA’s erkende herstellers bij schade?

Wie zijn AXA’s erkende herstellers bij schade?

Wanneer je auto schade oploopt is dat meestal erg vervelend. Veel mensen gebruiken hun auto namelijk om op hun werk te komen en voor allerlei andere, noodzakelijke bezigheden. Zonder auto ziet je leven er opeens heel anders uit. Bij AXA hoef je je gelukkig geen zorgen te maken dat je zonder auto komt te zitten. Zij zullen snel een vervangende auto voor je regelen. En dat allemaal terwijl je eigen auto gerepareerd wordt.

Voor klanten met een full omnium of een BA auto in recht

Wanneer je over het full omnium verzekeringspakket het je geluk. Want dan kun je gebruik maken van de hoogst denkbare service en de beste dekkingen. Hetzelfde geldt voor mensen met een BA auto waarbij je in het recht bent tijdens het ongeval. Als je aan deze voorwaarden voldoet, dan kan je terecht bij het netwerk van erkende herstellers en garages van AXA.

Maak gebruik van een van de vele geconventioneerde garages

Wanneer je auto beschadigd is, wil je er zo snel mogelijk weer over kunnen beschikken. Het meest efficiënt is om je auto zo dicht mogelijk bij huis te hebben staan. In sommige gevallen is het eenvoudiger om de auto te laten repareren in de nabijheid van waar een ongeluk is gebeurd. Dat zal vooral het geval zijn wanneer de auto na een ongeluk niet meer de weg op kan. AXA heeft een enorm netwerk van aangesloten autogarages. Dat betekent dat er altijd een bij jou in de buurt is. Het grote voordeel is natuurlijk dat je nooit ver hoeft te reizen. Bovendien zal het een aanzienlijk verschil opleveren wat betreft de tijd. Voor je het weet kun je met jouw eigen auto de weg weer op.

Zoek de dichtstbijzijnde hersteller via de website van AXA

AXA probeert het klanten altijd zo makkelijk mogelijk te maken. Dat geldt ook voor het vinden van een garage die schade aan jouw auto kan herstellen. Hiervoor gebruik je gewoon de handige zoektool naar een erkende AXA hersteller. Hier kun je op basis van verschillende gegevens de beste garage voor jou vinden. Dat houdt dus onder andere in dat er een garage gezocht wordt die dicht bij jou in de buurt is. Daarbovenop is het automerk belangrijk. Elke garage heeft zo z’n eigen specialismen. AXA zorgt ervoor dat jouw auto terecht komt bij een garage met expertise op het gebied van het merk van je auto.

Maak gebruik van een vervangauto tijdens de duur van de reparatie

De meeste mensen kunnen niet meer zonder auto. Als je verzekerd bent bij AXA dan hoeft dat ook niet. Want met de full omnium verzekering kun je gebruik maken van een vervangende auto. Die krijg je kosteloos mee. Bovendien kun je die vrij gebruiken tot je eigen auto weer rijklaar is. Hierdoor zul je zo min mogelijk hinder ondervinden wanneer je schade hebt aan je auto.

[button-green url=”https://verzekeringeninbelgie.be/go/axa-brandverzekering/” target=”_blank” position=”left”]Bereken uw AXA brandverzekering >[/button-green]

     

Bron: Axa.be