Home » Blog » DKV Smile tandverzekering: Hoe simulatie maken?

DKV Smile tandverzekering: Hoe simulatie maken?

DKV is al jaren afgetekend marktleider in België in wat men noemt de markt van ziekteverzekeringen. In 2019 had DKV Belgium op zijn eentje volgens Assuralia een marktaandeel van 33% in deze markt. De meest verkochte verzekering van dit type is de hospitalisatieverzekering, maar ook de tandverzekering is een verzekering die erg in trek is.

Met de DKV Smile tandverzekering heb je al een perfecte tandverzekering om mee van start te gaan bij een stabiele en innoverende verzekeraar. Nu vraag je je natuurlijk af: Wat kost zo’n tandverzekering van bij DKV? We geven je eerst een voorbeeld van tarieven voor een DKV tandverzekering voor een persoon van 25 jaar en 45 jaar. Verderop in het artikel leggen we uit hoe zelf de prijs van een tandverzekering bij DKV kan berekenen.

Tabel DKV Smile simulatie

Leeftijd persoon DKV Smile Bereken
25 jaar 127€/jaar* Bereken uw prijs >
45 jaar 182€/jaar* Bereken uw prijs >

Evolutie DKV Smile tarieven

In bovenstaande tabel valt vooral op dat hoe ouder iemand is, hoe duurder de tandverzekering wordt om af te sluiten. Dat is eigenlijk heel logisch, want hoe groter de leeftijd is en hoe later je instapt, hoe groter de kans is dat die persoon snel problemen met het gebit en er dus kosten ten laste van de verzekeraar zullen vallen.

Hoe zelf online uw tandverzekering berekenen?

Wil je voor jouw persoonlijke situatie de premie berekenen van uw DKV Smile tandverzekering? Volg dan onderstaande stappen:

Stap 1: Start uw DKV simulatie

Stap 2: Kies de button “Ik bereken mijn premie”

Van zodra je op die pagina op de DKV tandverzekering pagina komt, vind je onderaan een button terug: Bereken je premie

Stap 3: Vul twee gegevens in

Vul je postcode (vb. 2000) en je geboortejaar (vb. 1982) in en kies berekenen.

Resultaat: Je prijssimulatie

Ik krijg nu voor mijn persoonlijke situatie de prijs te zien voor een Smile tandverzekering bij DKV, namelijk 147€ per jaar.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dkv-smile-4.jpg

Wat is uw prijs?

Bereken meteen wat voor jouw persoonlijke situatie de prijs zou zijn voor een uitstekende tandverzekering van DKV via onderstaande knop:

*Deze voorbeeld simulatie werd uitgevoerd op 2/11/2020 op de website van DKV.be met als bijkomend criterium: postcode = 2000