Home » Blog » KBC private banking: Minimum bedrag, voordelen en tarieven

KBC private banking: Minimum bedrag, voordelen en tarieven

KBC heeft een zeer gerenommeerd private banking aanbod. Zo werd KBC private banking in 2020 zowel door Euromoney als het Engelse mediahuis SRP uitgeroepen tot beste private bank van België. Het principe van private banking is eigenlijk eenvoudig: Je laat door specialisten het vermogen van uw familie of bedrijf enerzijds beschermen en anderzijds uw kapitaal maximaal renderen.

Natuurlijk duiken er tegelijk heel wat vragen op: Wat is het minimum bedrag? Hoe kan ik met private banking beginnen? Wat zijn de voordelen? Op zulke vragen gaan we in onderstaand artikel antwoorden.

Vanaf welk bedrag?

Vanaf een bedrag van 1.000.000€ kan je private banking klant worden bij KBC. Al is die 1.000.000€ geen harde ondergrens en wordt er vooral gekeken naar het potentieel van een klant voor de toekomst. Het beste advies hier is dus eigenlijk om het KBC private banking formulier in te vullen. Nadien zal een KBC private banking expert samen met u bekijken of u in aanmerking komt voor private banking.

Hoe klant worden bij KBC private banking?

Het beste advies hier is om u aan te melden als potentiële private banking klant en u te laten contacteren door KBC private banking voor een verkennend gesprek. Dat doet u als volgt:

Stap 1: Open het KBC private banking formulier

Stap 2: Vul 4 gegevens in

Laat uw naam, postcode, e-mailadres en telefoonnummer achter op het formulier van KBC private banking. Een expert zal u vervolgens contacteren voor een gesprek.

Voor wie is KBC private banking?

KBC private banking is er voor mensen die zich willen laten omringen door experts in verschillende domeinen om een toekomstplan uit te tekenen van:

  • Uw vermogen en kapitaal
  • Uw bedrijf of onderneming
  • Vastgoed
  • Aandelenbeheer
  • Successie

Elke situatie is uniek en de experts van KBC private bank willen u dan ook graag begeleiden om elke wijziging binnen uw persoonlijke situatie te optimaliseren. Als pakweg uw zoon mee in het bedrijf stapt, u plots wil beleggen in aandelen of u geïnteresseerd bent om te investeren in vastgoed, roept dat vragen op. Op zo’n moment kan u zich door uw vertrouwenspersoon laten adviseren, nadat experten ter zake hem of haar het gepaste advies bezorgen.

Hoe aanmelden?

Ben je reeds klant bij KBC private banking? Dan kan je je aanmelden op je account via de KBC private bank website. Je zal meteen rechtsboven een knop ‘Aanmelden’ zien.

Tarieven KBC private banking

KBC heeft een overzicht gepubliceerd met alle tarieven van KBC private banking. U kan ervoor kiezen om het hele document door te nemen, maar het is natuurlijk handiger om u door uw vertrouwenspersoon te laten adviseren over alle huidige kosten in een verkennend gesprek.

De voordelen van KBC private banking

  • U ontvangt in alle discretie de gepaste adviezen
  • Een vaste vertrouwenspersoon en persoonlijk beleggingsexpert staan voor u klaar
  • Je private banker doet er alles aan je doelstellingen en wensen voor de toekomst te realiseren
  • Talloze experts delen hun adviezen maar ook hun ervaring
  • KBC private banking werd niet alleen door Euromoney en SRP, maar ook door de Belgische zelfstandigen en ondernemers verkozen tot de beste private bank in België