Home » Blog » Wie is verzekeringsmaatschappij Yuzzu?

Wie is verzekeringsmaatschappij Yuzzu?

Yuzzu is een verzekeringsmaatschappij die actief is in België. Voorheen stond Yuzzu bekend als “Touring Verzekeringen” voordat ze hun merknaam veranderden naar Yuzzu. Ze bieden een breed scala aan verzekeringsproducten en -diensten aan particulieren, waaronder autoverzekeringen, woningverzekeringen, familiale verzekeringen en reisverzekeringen, onder andere.

Hier zijn enkele van de verzekeringsproducten die Yuzzu doorgaans aanbiedt:

  1. Autoverzekeringen: Yuzzu biedt verschillende soorten autoverzekeringen aan, waaronder verplichte aansprakelijkheidsverzekering (BA-autoverzekering), omniumverzekering (cascoverzekering), bestuurdersverzekering en andere aanvullende dekkingsopties.
  2. Woningverzekeringen: Deze omvatten verzekeringen voor uw woning en inboedel, evenals aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren.
  3. Familiale verzekering: Dit type verzekering biedt dekking voor aansprakelijkheidsschade veroorzaakt door uzelf, uw gezinsleden en zelfs huisdieren.
  4. Reisverzekeringen: Yuzzu biedt verschillende reisverzekeringsopties, waaronder annuleringsverzekeringen, bagageverzekeringen en reisbijstandsverzekeringen.

Houd er rekening mee dat de beschikbare verzekeringsproducten en dekkingsopties kunnen variëren en dat het belangrijk is om de specifieke voorwaarden en polisdekkingen van Yuzzu te raadplegen voor de meest actuele informatie. Als u overweegt om een verzekering af te sluiten bij Yuzzu, is het ook raadzaam om contact op te nemen met hun klantenservice of een verzekeringsadviseur om u te helpen bij het kiezen van het juiste verzekeringsproduct dat aan uw behoeften voldoet.

Heb je de prijzen van Yuzzu al gecheckt?

Je kan altijd gratis en vrijblijvend je verzekering simuleren bij Yuzzu.